DIREKTSÄND FÖRELÄSNING VIA INTERNET

Pris:
200 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1704019
Slut i lager
UNNA DIG en sockerfri boost var du än befinner dig DIREKTSÄND FÖRELÄSNING VIA INTERNET ”UNNA DIG ETT LIV UTAN SOCKER” 22 FEBRUARI 2018 kl 19.30-21.30 
Under två livsbejakande timmar delar jag med mig av hur jag gick till väga då jag gjorde slut med Sockermonstret. Jag berättar handfast och konkret om planering, inköp och matlagning. Jag belyser den mentala processen och hur vi kan styra våra tankar och vända på invanda begrepp. Jag berättar även hur jag löser oväntade situationer i vardagen och om hur jag undviker socker även få livet utmanar. Min strävan är att du efter föreläsningen ska känna dig så taggad att UNNA DIG hälsa så att längtar efter att sätta igång NU! 
Jag ser så fram emot att få dela med mig av mitt framgångsrecept! 

Praktisk information 
När? Torsdag 22 februari 2018
Tid? 19.30-21.30 
Var? Framför din dator eller läsplatta med tillgång till Internetanslutning
Pris? 200kr inkl moms/biljett
Hur? Köp din biljett på www.antligensockerfri.se. När ditt köp är genomfört får du direkt en orderbekräftelse via mail. Samma dag som föreläsningen äger rum, 22/2, får du en länk som är din entrébiljett till den virutuella föreläsningssalen. Några minuter innan klockan 19.30 klickar du på länken i din mailläsare och föreläsningen börjar.