texmex-paprika

2-3 portioner 
Skär tre paprikor så att ca 3/4-delar av varje paprika är urgröpt och går att fylla. 
Värm upp en stekpanna och låt en rejäl klick smör smälta. Stek 500 g nötfärs. 
Tillsätt: 
2 tsk kalvfond 
1 klyfta riven vitlök
1 tsk paprikapulver 
1 krm cayennepeppar 
1 krm spiskummin 
1 krm lökpulver 
Salt 
Peppar 
Låt kryddorna och färsen fräsas ihop. Avsluta med att tillsätta 
150 g naturell färskost 
150 g Keso Mexican Salsa 
Rör samman och ta stekpannan från spisvärmen. 
Placera den urgröpta paprikan i en smord ugnssäker form. Om du önskar att paprikorna ska stå extra stadigt så är ett tips att placera paprikorna i stora muffinsformar. Fyll paprikorna med färsblandningen. Toppa den färsfyllda paprikan med skivad mozzarella. Gratinera i 225 graders ugnsvärme tills mozzarellan har smält och fått en gyllene färg i kanterna.