Sebastians kålbonara

Stekfläsk 

0,5 dl riven Pecorino (lagrad getost liknande parmesan)
0,5 dl riven Parmesan 
1 dl grädde 
5 äggulor 
1 msk persilja 
1 msk olivolja 
1 vitlöksklyfta, finhackad 

Kålrotsspagetti (jag köper färdigstrimlad på Coop och betalar för bekvämligheten)

Börja med att strimla fläsket. Ta bort svålen om fläsket inte är svålfritt. Stek fläsket i en stekpanna. Blanda ägg, ost, grädde, persilja, olivolja och vitlök i en skål. Koka kålrotsspagettin (vi kokar den i ca 5 minuter) och häll av vattnet. Lägg kålrotsspagettin i en serveringsskål. Tillsätt fläsk samt ägg- ost- och gräddblandningen. Servera gärna med färsk persilja och en extra äggula.