YOGHURTBRÖD

Blir ett bröd med sex rejäla bitar med över- och undersida eller 8 frallor.

Sätt på ugnen på 180 grader.

Vispa ihop, gärna med elvisp
3 ägg
2,5 dl rysk yoghurt (17 % fetthalt)
0,5 dl ovispad grädde

Blanda sedan i 
2,5 dl mandelmjöl 
2 msk sesamfrön
1 msk fiberhusk
1 msk bakpulver 
4 msk kokosmjöl
1 tsk salt

Häll i den fasta smeten i en liten långpanna (min är 17x24 cm) klädd med bakplåtspapper och strössla över flingsalt.
Grädda i mitten av ugnen i 180 grader i ca 25 minuter. 
Ta ut brödet ut formen och låt svalna, gärna på ett galler. Dela i lämpliga bitar och halvera så att brödet får en uppesida och en nersida. Brödet går finfint att äta som det är, rosta, använda som bas till vitlöksbröd och gratinerade smörgåsar. Ett allroundbröd med neutral smak och fluff. Brödet går att frysa.