Vallentuna hudvårdssalong

Jag tycker om att gynna lokala entreprenörer. Det känns bra att stödja en lokala, seriösa arbetsgivare som är måna om sina medarbetare och som erbjuder bra anställningsvillkor. Vi som kunder har stor makt att påverka genom att gynna de aktörer som är seriösa och ansvarsfulla. 

När jag kommer in på Vallentuna Hudvårdssalong möts jag av varma leenden och en kopp te. Då de vet att jag alltid vill ha en kopp Earl Grey med kokosolja i tassen så vattnet är varmt när jag kommer. I min handväska har jag alltid ett lager tepåsar och en liten burk med kokosolja. Hudterapeuten tar emot i receptionen och så är det dags att gå till ett behandlingsrum. Det är ljuvligt att lägga sig på den uppvärmda britsen och bli nedbäddad med rena frottéhanddukar och en tjock pläd. När jag ligger där omstoppad och varm sprider sig ett lugn i kroppen. Må bra-hormonet Oxytocin frisätts och en känsla av välbefinnande infinner sig. 

Jag ser till att belöna mig själv med någon typ av behadling varje månad. Det kan vara en ansiktsbehandling, pedikyr, aromamassage eller att fixa till ögonbrynen. Just ögonbryn är något av salongens paradnummer. De vaxar ögonbrynen till en perfekt form så det ser så där perfekt "rent" ut då alla små fjun försvinner. Mina behandlingar på Vallentuna Hudvårdssalong är en del av min sockerfria belöning. När jag bokar in behandlingar tänker jag att jag firar mig själv och min kropp till att jag har valt hälsa. 

Aleris plastikkirurgi

Jag går regelbundet till Madelaine Mossvik på Aleris Plastikkirurgi på Sabbatsberg och fixar till linjerna i ansiktet. Madelaine är en av landets absolut mest erfarna injektionssköterskor som är riktigt skicklig med nålen. Jag känner mig helt trygg då jag gör behandlingar hos henne. Jag fixar till rynkorna i pannan, mellan ögonen och runt ögonen. Jag är inte "rynkfri" på något vis, visst syns det i mitt ansikte att jag är en kvinna som inte är purung. Jag vill ha "lagom" med Botox och fillers så att jag ser piggare och fräschare ut men jag vill behålla min naturliga mimik. Att göra regelbundna injektionsbehandlingar förebygger även nya rynkor i viss utsträckning. Det har även bidragit till att jag inte drabbas av spänningshuvudvärk lika ofta som tidigare. 

Inga injektionen i världen kommer till sin rätt om inte huden i ansiktet mår bra. I augusti 2016 introducerade Madelaine Mossvik produkterna från iS Clinical för mig. Jag hade återkommande blemmor vid käklinjen som inte ville försvinna. Jag nämnde detta för Madelaine och hon berättade då om iS Clinical. Jag köpte med mig produkterna hem och fick en helt ny hudvårdsupplevelse! Det började pirra och jobba direkt i huden. Det var något helt nytt för mig. "Pirret" kommer från syror som gör underverk för huden. Sedan den där dagen i augusti är jag helt frälst. Min hy mår bättre än någonsin. Då jag ger min kropp LCHF, regelbundna behandlingar, lyxig hudvård och injektioner belönar min kropp mig genom att ha en finare hy än någonsin. Här hittar du mer info om denna magiska hudvårdsserie https://www.alerisplastikkirurgi.se/hudvard/is-clinical/