Jag bara älskar att botanisera i min egen garderob och hitta nya kombinationer. Att bläddra i modetidningar och postorderkataloger har jag ägnat mig åt sedan jag var liten. Ofta har jag varit hänvisad till de stora kedjornas "plussize"-avdelningar och det har inte känts så jätteroligt. Under dessa perioder ville jag inte ens titta på modereportagen i de tidningar jag läste; jag visste att kläderna inte var för mig. Jag tror dock att jag oftast har uppfattats som klädintresserad och hyfsat välklädd. Under mina kroppsligt tunga perioder har jag lagt ner ännu mer krut på att piffa till mina outfits med snygga handväskor, skor, sjalar och smycken. 

Nu måste jag nästan nypa mig i armen. Jag har storlek 36 i kläder och nästan allt som jag provar sitter utmärkt. Jag kan handla vad jag vill var jag vill. 

Jag mår bra av att känna mig välklädd. Att klä mig snyggt är ett sätt att visa respekt mot mig själv. 

Jag har många olika typer av plagg i min garderob. Jeans, skjortor, stickade tröjor, feminina blusar och många klänningar. I juni i fjol träffade jag Terece Almering som driver klädmärket Love Forever. Jag blev överförtjust både i Terece och i de kläder som hon skapar. Kläderna från Love Forever är verkligen kryddan i min garderob med sina vackra broderier och fina fuskpälsplagg.