angelos bistro, solna

En restaurang som snabbt har blivit en storfavorit hos alla i vår familj är den libanesiska restaurangen Angelos Bistro. På Angelos kan vi alla få den typ av kost som vi önskar utan krångel. Utsökt kött, de godaste kycklingspett jag någonsin har ätit och massor med välsmakande och roliga röror. Min dotter får sin vegetariska LCHF-kost, jag och min man njuter av grillat kött och feta röror och min son kan få kött och pommes frites. Alla nöjda och glada!

Restaurangen utnärker sig med sin avslappnade, vänliga atmosfär och tillmötesgående personal. Maten är lagad från grunden med utsökta råvaror . En riktig familjefavorit!

ICA STOP, TÄBY

Ibland är det skönt att äta hemma men inte laga maten själv. Vår "take away"-favorit är restaurangen på ICA Stop i Viggbyholm, Täby. De erbjuder utsökt wok som går att beställa helt LCHF-anpassad. Fina råvaror och en tillmötesgående och vänlig personal präglar denna lilla restaurang som ligger vid entrén till min favorit bland livsmedelsbutiker. Vi i familjen som äter LCHF blir mätta och glada och vi kan även ta med en vanlg pizza till min som son inte äter LCHF. Perfekt, smidigt och enkelt.